Header afbeelding

Uitvalschermen aanschaffen in Den Haag

Bij JCM Styles in den Haag kunnen wij u alles vertellen over onze prachtige uitvalschermen.

U werkt thuis en het is werkelijk schitterend weer. Eigenlijk veel te mooi om binnen te zitten en het terras lokt. Er moet echter ook gewerkt worden, maar het is niet te doen met die laptop buiten in de felle zon. U ziet niks op uw beeldscherm en die hitte is echt slecht voor uw computer. Dan toch maar binnen blijven?

Dit alles is geen probleem meer als u een uitvalscherm plaatst. Kantoor en terras ineen: wat een fantastische oplossing!


Pluspunten uitvalscherm

Een uitvalscherm heeft niet alleen voordeel voor de temperatuur buiten, ook binnen blijft het behoorlijk koel. En de grote keuze in patronen en kleuren van het zonweringsdoek zorgt ervoor, dat u altijd vindt wat u zoekt. U zult zien dat het uitvalscherm karakter geeft aan uw woning.


Nog meer pluspunten:

 • Verkrijgbaar in elke maat tot 10 meter breed en een uitval van maar liefst 4 meter.
 • Het zonweringsdoek is waterafstotend. Een regenbui is dus geen probleem, als u er maar wel voor zorgt het doek te laten drogen, voordat u het scherm weer oprolt.
 • Het scherm is eenvoudig te monteren op een buitenmuur.
 • U behoudt een vrij uitzicht naar buiten.
 • U heeft een vrije doorloophoogte.


 • Bediening van het scherm

  U kunt kiezen voor een bediening aan de binnenzijde of de buitenzijde van de woning. De soort bediening loopt van eenvoudige handbediening met een bandopwinder tot een geavanceerd elektrisch systeem met afstandsbediening. Het voordeel van deze laatste is, dat het doek zo strak opgewonden wordt, dat ook bij heel slecht weer het doek uitstekend beschermd is.  Onderhoud van het scherm

  Het fijne van een uitvalscherm is niet alleen de schaduwrijke plek, maar ook dat u er weinig onderhoud aan heeft. Het zonweringsdoek is vuil- en waterafstotend en kan tegen regen en wind.

  Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens kijken in onze showroom. Wij demonstreren u met plezier alle mogelijkheden, luisteren graag naar uw wensen en geven u uitstekend advies. Tot gauw!